OM NÄMNDA BÄR:

Åsikter

Vill du dela din åsikt om acai med oss? Vänta inte! Lägg till åsikt.

Jag började ta Acai kosttillskott för att gå ner i vikt inför semestern. Jag kände mig så bra, jag förlorade ett antal kilogram så jag slutar inte förrän jag nått mina mål.

Svara

Jag använder Acai berry 900 och jag är väldigt glad. Jag har förlorade några kilogram bara under den första månaden. Jag springer också. Att bara ta piller är förmodligen inte tillräckligt.

Svara

Hej, jag har fött fyra barn men gick upp för mycket i vikt och ingen kunde hjälpa mig att förlora det. Jag har alltid älskar att äta och skära ner på mängden mat är inte kul för mig. Svältningsdieter är inte lösningen. Nyligen, så blev jag extreme chockerad på sjukhuset. Jag blev diagnostiserad med 11 gallstenar som vägde 3 kilogram! När jag mötte min make för 4 år sen så var han i samma sits – han diagnostiserades med 11 gallstenar. Det är förmodligen kopplat till vår diet och vi började diskutera området. Jag bestämde mig att vi beöhvde göra något åt det. Jag köpte Acai berry på internet och gjorde vad jag var tvungen till. Jag la ifrån mig chokladet, chips, vitt bröd, godis och började med regelbunden träning (joggande). Under de första 5 veckorna så blev jag av med första gallstenen och gick ne några kilogram. Jag förlorar fortfarande vikt och har insett min plan. Jag anser mig själv mycket gladare, jag sover bättre och jag ser frisk och stark ut.

Svara

Jag börjar ta dem från och med nu! Vi får se vilket underverk det är :)

Svara

LÄGG TILL KOMMENTAR

Din e-mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med * *