OM NÄMNDA BÄR:

MEDICINSKA EGENSKAPER

Acai : bär, inte bara till viktminskning.

Acai berry innehåller en stor mängd vitaminer och mineraler samt massor med antioxidanter som kan sakta ned åldringsprocessen och bromsa utvecklingen av cancerceller. Acai berry innehåller fler antioxidanter än röda druvor, som generellt betraktas som den bästa källan till antioxidanter. Kolla in andra hälsoegenskaper från Acai berry. Acai (Euterpe oleracea)- även känt som bäret från den brasilianska palmen – är bär från tropiska skogar i Sydamerika. Dess hälsoegenskaper upptäcktes av Amazonas stammar under 1800-talet som fortfarande använder Acai mot diarré, särskilt mot parasiter, blödningar och sårbehandling. Peruanerna använder krossade frön öfr att bekämpa feber.

Acai kan bromsa åldrandet och kan hämma utvecklingen av cancerceller.

Detta är mycket mer än i röda bär ( runt 1800 mikromol i ett uns ) som ses som fruk med det största innehållet antioxidanter.

Acai hjälper ditt hjärta.

Acai berry är rika på fettsyror, som oljesyra (omättad fettsyra ur omega-9 gruppeN9 och linolsyra (EFA omega- 9 -grupp). Dessa föreningar hjälper till att reducera “dåligt” kolesterol (1dl) och ökar nivån av bra kolesterol (hd1) i vår kropp vilket är varför dem är väldigt viktiga när det kommer till förebyggandet av åderförkalkning och andra hjärt och kärlsjukdomar. Förvärvet av “dåliga” fetter stör också fibret.

Acai och viktförlust.

Acai berry, tack vare den stora mängd fiber (16,9g per 100g), ökar ämnesomsättningen och matsmältningsprocessen. De ger en långsktig känsla av mättnad och hjälper i dig samtidigt att kontrollera och begränsa ditt kalori-intag. Trots många åsikter om att de inte är en “medicin” för fetma, eftersom i kontrast till annan frukt så har de ganska mycket kalorier (100 g = 80 kalorier). Så om man äter lagom mängd så kan de bara hjälpa viktminskningsprocessen.

Acai berry – sidoeffekter.

Att äta för mycket acai kan endast orsaka magproblem (diarré, uppblåsthet.).

RESULTATET FRÅN ANVÄNDNING AV ACAI

Janina de Bergsjö

He Jag har provat på många olika viktminskningsprodukter tidigare. Några var mer framgångsrika än andra vilket är varför jag bestämde mig för att dela min åsikt om Acai. Jag har märkt att jag känner mig friskare. Jag kan inte säga något dåligt om Acai. Och, givetvis, så förlorade jag 8 kilogram under de senaste 5 och en halv veckorna.
Fler Resultat

SENASTE ÅSIKTER

Jag började ta Acai kosttillskott för att gå ner i vikt inför semestern. Jag kände mig så bra, jag förlorade ett antal kilogram så jag slutar inte förrän jag nått mina mål.
Yeneko85Febr 07, 2014
Jag använder Acai berry 900 och jag är väldigt glad. Jag har förlorade några kilogram bara under den första månaden. Jag springer också. Att bara ta piller är förmodligen inte tillräckligt.
AinoaLonJan 13, 2014
Mas opiniones